Maak kennis met de haarproducten van Kis!

In Amerika is Kis de nummer 1 op het gebied van haarherstel. Kis staat voor Keratin Infusion System en herstelt het haar van binnenuit.
Alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met dit unieke systeem. De producten van Kis garanderen maximaal herstel van uw haar en geven mij ongekende creatieve mogelijkheden. KIS van Kappers biedt een haarverzorgingslijn met een unieke werking. Fijn om te weten dat de producten niet op dieren zijn getest. De zogenaamde haarkeratine-proteine, de onmisbare proteine met een laag moleculair gewicht, worden gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. En vandaag de dag is het ook prettig om te weten dat de verpakking 100% recyclebaar is

Verzorging:
KIS van Kappers biedt een complete en overzichtelijke haarverzorgingslijn. Het bestaat uit een relatief klein aantal producten, duidelijk voorzien van kleurcodes per toepassingsgebied. De lijn biedt een passende behandeling voor elk type haar, in elke conditie. Want het Keratin Infusion System dringt moeiteloos het haar binnen, en brengt balans tussen de bestanddelen in het haar. Beschadigd haar herstelt, gezond haar versterkt van binnenuit.

Styling:
KIS van Kappers brengt het haar in optimale innerlijke balans. Haar volgt daardoor gewillig elke wens van kam, borstel of fohn. Het Keratin Infusion System injecteert daarom ook ongekende creatieve mogelijkheden in het haar. 3-D krijgt zodoende een geheel nieuwe betekenis. Geen richting is onmogelijk, geen styling te gek of te ingrijpend.

Kleur:
Kleur moet goed dekken, een natuurlijke glans hebben, en lang houdbaar zijn. Alleen kerngezond haar doet op deze wijze recht aan kleur.
Haar met een optimale balans tussen keratine en vocht. KIS van Kappers garandeert optimale kleur en haarkwaliteit. KIS KeraCream is makkelijk verwerkbaar en economisch aantrekkelijk. Bovendien vormt een uitgebreid kleurenpalet de basis voor hoogwaardige, kleurrijke creativiteit. Met als resultaat: kleur die straalt van binnenuit.

Omvorming:
Chemische stylingprocessen vormen een aanslag op de veerkracht, volume en body van het haar. KIS van Kappers zorgt voor haar dat niet alleen deze eigenschappen zelfs onder de meest ingrijpende behandelingen behoudt, maar ook in elke vorm kneedbaar maakt. De optimale balans tussen keratine en vocht in het haar zorgt voor een chemische styling met een natuurlijke beweging. Alsof het haar nooit anders gewend is geweest.

KIS geeft de garantie voor mooi, sterk en glanzend tot in de puntjes verzorgd haar!