Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe hairstyle!

De seventies zijn terug, in de mode maar ook in de haartrends voor de winter. Een super coole kapseltrend met laagjes en pony. We gaan dit seizoen voor subtiele roots, een nonchalante haarkleur met verschillende high- en lowlights voor een speelse twist. Koper is de haarkleur waarmee je de aankomende periode in stijl over straat kunt flaneren. Verder blijft platinablond een perfecte modekleur waarmee je ook tijdens de feestdagen zult stralen.

Maak snel een afspraak met Philippine voor een feestelijk kapsel. Welke feestkapsels kies jij? Haarstudio Philippine is het adres voor advies en het tot in de puntjes verzorgen van de gewenste look.Rond de feestdagen is het extra druk in de haarstudio, maak dus tijdig een afspraak.kerst

Opzoek naar een leuk Sinterklaas of kerstkado, met een kadobon van Haarstudio Philippine zit je altijd goed. Je kiest zelf het bedrag wat je graag zou willen geven, de bon is één jaar geldig en inwisselbaar voor het knippen van een trendy kapsel of te besteden aan één van de KIS producten. Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Geeft je liever een mooi pakketje haarverzorgingsproducten, een heerlijke shampoo of de perfecte gel dan adviseren we graag. Uiteraard pakken we het leuk in, passend bij de gelegenheid.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen.